Massage Therapie Fibonacci

aanraking met hand & hart

                                                                         Welkom bij 

                                                              Massage Therapie Fibonacci 


Massage Therapie Fibonacci biedt een ruime keuze aan massages op loopafstand van het historische centrum van Amersfoort. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Als rustpunt in jouw drukke leven. Dat gebeurt met aandacht. Luisterend naar jouw lichaam. Natuurlijk en eerlijk, met hand en hart. Om je zuiver te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.


  


Massage menu

 

STRESS RELIEF         de ultieme ontspanning van lichaam en geest

 

Lomi Lomi              Hawaiiaanse helende massage met strijkingen over hele lichaam

 

SHE-SPECIAL            verwenmassage speciaal voor haar en haar hals en gezicht

 

MLD                            de zachte lymfe drainage massage voert vocht en afvalstoffen af

 

FIT & RELAX             rustgevende stoelmassage op een ergonomische stoel die vitaliseert

 

 

 

 

Bedrijfsmassages

 

Massages als vast onderdeel van Arbo- of gezondheidsbeleid? Dat kan!

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om in hun welzijn te investeren. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Succesvolle organisaties weten dit en handelen hiernaar door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. Fibonacci biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie. De ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving van medewerkers.

 

RSI preventie

Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen en het lichaam te helpen bij het herstel van de effecten van langdurig beeldschermwerk. Het regelmatig ondergaan van een massage vermindert spanningsklachten en is daarom een krachtig middel in de strijd tegen RSI.

 

 

Evenement massages

Heerlijke ontspanningsmassages leveren een waardevolle bijdrage aan het succes van een speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beursdag of teamprestatie; stoelmassage wordt altijd enthousiast ontvangen!

 
Wie ben ik?Ik ben Judith Terken. Mijn passie voor masseren is ontstaan door mijn eigen positieve ervaringen hiermee. Een massage betekent voor mij ontspannen en de verbinding met mijzelf weer te voelen. Deze verbinding maak ik ook voelbaar bij jou met hand en hart. Om meer over massages te leren en een gedegen basis te leggen, heb ik de massage-opleiding bij MOOD Massage gevolgd. Tijdens deze opleiding, verschillende trainingen en mijn werk als masseur heb ik het vak letterlijk in de vingers gekregen. Na het behalen van mijn diploma, heb ik de keuze gemaakt om mij te richten op verschillende massagetechnieken en heb massagepraktijk Fibonacci Massage Therapie geopend. Tevens masseer ik aan huis, op bedrijfs-, event- en festival-locaties. 


Naast gecertificeerd massage therapeute ben ik gecertificeerd lifecoach. Als levenscoach kan ik je helpen je levensdoel concreet te maken en je te begeleiden in het proces de stappen te nemen die nodig zijn om dit doel te bereiken. Je leert om jezelf te kunnen zijn en naar je innerlijk te luisteren. Met als doel meer geluk te ervaren, tevreden te zijn, en écht van het leven te kunnen genieten. Coaching en massage versterken elkaar. Massage laat energie weer vrijer stromen waardoor je dichter tot jezelf komt, en ontdek je beter wat je écht wilt. De coaching helpt je om daar vervolgens in de praktijk mee aan de slag te gaan.  

Prijzen massages

De massages duren 50 minuten inclusief anamnese

 

STRESS RELIEF         de ultieme ontspanning van lichaam en geest

€50,-

 

Lomi Lomi                 Hawaiiaanse helende massage met strijkingen over gehele lichaam


€60,- p/u. €90,- p/1,5 u.

 

SHE-SPECIAL verwenmassage speciaal voor haar en haar gezicht

€50,-

 

MLD de zachte lymfe drainage massage voert vocht en afvalstoffen af

€50,-

 

FIT & RELAX de rustgevende stoelmassage op een ergonomische stoel die vitaliseert                                                 

€20,- 20 minuten


 

Massages op maat

Deze massages zijn mogelijk na overleg. Gebaseerd op je persoonlijke vraag en aangepaste combinatie van verschillende technieken: ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, lymfe drainage massage en/of cupping eventueel in combinatie met coaching. 

€50 per 50 minuten


Massage op Locatie

Massage op locatie 90,- per 90 minuten; incl. 60 minuten behandeling 

Reiskosten verder dan 10 km: 0,28 p/km & reistijdvergoeding 40,- p/u.


Behandelingen dienen per sessie contant of direct digitaal te worden voldaan.


Bedrijfs-, event- en festivalmassages

Prijs op aanvraag

 

 

FIBONACCI MASSAGE THERAPIE

Rijpstraat 32

3814 TV Amersfoort

 

Bel, app of SMS voor het maken van een afspraak: 06-44836422